About me

Hallotjes,

Ik zal me eerst maar eens even voorstellen…

Mijn naam is Nikita Wilde – the Flesh for Fantasy.

Ik ben al aantal jaren, een (professioneel) erotisch, glamour, fetish, promotie, striptease, webcam – freelance model en danseres en sinds kort ook een edelfigurante.

Dit is mijn verhaal, vanaf het verleden tot naar het heden.

In mijn jonge jaren werd ik een baby model, omdat ik o.a al heel goed onbewust poseerde als men een foto van mij maakte, werd ik uitgekozen om een photoshoot te doen voor een bekende warenhuis, omdat ik De foto’s die van mij waren gemaakt, door een professioneel fotograaf, werden openbaar tentoongesteld in de etalage (als reclamedoel) voor dit warenhuis…

Een aantal jaren later werd ik op straat gescout door een vakfotograaf en die adviseerde, dat ik mij  ging in schrijven bij een bekende modellenbureau. Daar vroeg men mij, als ik aan een modeshow mee wilde doen en dat ik als mannequin op een catwalk diverse outfits wilde tonen aan het publiek. Niet lang daarna kreeg ik meer en meer (modeshows) opdrachten..

Ook heb ik deel mogen nemen aan verschillende contests (variërend van o.a een Miss Verkiezing, Beste striptease act of Miss Wet t-shirt)…

Tijdens deze periode was ik ook al een (foto)model en poseerde en fungeerde ik in diverse foto- en filmshoots en voor enkele kunstenaars o.a en dit leidde er ook toe dat ik in diverse (erotische) magazines heb gestaan…

Omdat ik veel in het uitgaansleven was, kreeg ik de kans om als (striptease/go-go) danseres op te treden in diverse clubs en discotheken of andere kleine of grote evenementen (varierend van; bruiloften, vrijgezelle avonden, verjaardagen o.a)..

Al snel leerde ik mensen kennen uit de adult industrie en kwam de vraag, als ik een erotisch model wilde worden en vanaf toen heb ik meerdere malen in adult films meegespeeld, maar ook zelf een aantal gemaakt… Ik heb mede gefungeerd in diverse erotische tv-spotjes en sta ik op diverse erotische internet sites en etc.

Ook ben ik al een aantal jaren een webcam model/performer. Met een webcam, via het internet, voer ik rollenspellen, (erotische) gesprekken of handelingen uit, deze verricht ik dan bij mijzelf, zodat ik mensen op die manier seksueel genot toedien..

Recent heb ik een paar keer gewerkt als edelfigurante in diverse main stream films en tv-series…

Tot slot, Ik vind het geweldig o.a; als ik in het middelpunt van belangstelling sta, om mensen te amuseren (en te stimuleren), als er een foto / film camera op mij gericht is, om bekeken te worden en om grenzen te verleggen of zelfs een tikkeltje te shockeren.

Maar ook dat ik van al mijn hobbies, mijn werk heb kunnen maken..

Heb ik inmiddels je interesse in mij, Nikita Wilde, opgewekt?
Dan verwijs ik je naar mijn Contact pagina. Hier vind je meer informatie en staan ook de opties waarvoor je mij kunt boeken.

Ik zie alvast graag uit op onze samenwerking,

Thx, Veel liefs van Nikita Wilde. xxx

error: Content is protected !!