About me

Hallotjes,

Ik zal me eerst maar eens even voorstellen…

Mijn naam is Nikita Wilde – the Flesh for Fantasy.

Ik ben een allround model freelance, eurasian model.

Dit is mijn verhaal, vanaf het verleden tot naar het heden.

In mijn jonge jaren werd ik een baby model, omdat ik o.a al heel goed onbewust poseerde als men een foto van mij maakte, werd ik uitgekozen om een photoshoot te doen voor een bekende warenhuis, omdat ik De foto’s die van mij waren gemaakt, door een professioneel fotograaf, werden openbaar tentoongesteld in de etalage (als reclamedoel) voor dit warenhuis…

Een aantal jaren later werd ik op straat gescout door een vakfotograaf en die adviseerde, dat ik mij  ging in schrijven bij een bekende modellenbureau. Daar vroeg men mij, als ik aan een modeshow mee wilde doen en dat ik als mannequin op een catwalk diverse outfits wilde tonen aan het publiek. Niet lang daarna kreeg ik meer en meer (modeshows) opdrachten..

Ook heb ik deel mogen nemen aan verschillende wedstrijden (o.a diverse Miss Verkiezingen, Miss Nederland…)

Tijdens deze periode was ik ook al een (foto)model en poseerde en fungeerde ik in diverse foto- en filmshoots en voor enkele kunstenaars o.a en dit leidde er ook toe dat ik in diverse magazines heb gestaan…

Omdat ik veel in het uitgaansleven was, kreeg ik de kans om als danseres op te treden in diverse clubs en discotheken of andere kleine of grote evenementen.

Recent heb ik een paar keer gewerkt als edelfigurante in diverse main stream films en tv-series…

Tot slot, Ik vind het geweldig o.a; als ik in het middelpunt van belangstelling sta, om mensen te amuseren (en te stimuleren), als er een foto / film camera op mij gericht is, om bekeken te worden en om grenzen te verleggen of zelfs een tikkeltje te shockeren.

Maar ook dat ik van al mijn hobbies, mijn werk heb kunnen maken..

Heb ik inmiddels je interesse in mij, Nikita Wilde, opgewekt?
Dan verwijs ik je naar mijn Contact pagina. Hier vind je meer informatie en staan ook de opties waarvoor je mij kunt boeken.

Ik zie alvast graag uit op onze samenwerking,

Thx, Veel liefs van Nikita Wilde. xxx

error: Content is protected !!